—Qui som?

Una gran ocasió per forjar una aliança entre dues professionals d’acreditada trajectòria en el sector cultural. I una oportunitat de treballar amb un equip de col·laboradors/es de primer nivell que aporten la seva experiència a cadascun dels projectes.

Ana Sánchez

ana@trafalgar.cat

Llicenciada en Filologia i Periodisme i especialitzada en comunicació cultural, cinema i memòria històrica.

Actualment, responsable de premsa de l’Acadèmia del Cinema Català, els Premis Gaudí, el CoNCA i els Premis Nacionals de Cultura de la Generalitat de Catalunya. També dels festivals DocsBarcelona i Americana Film Fest. Coordinadora durant vuit anys de l’agència Comèdia i col·laboradora del CCCB, el Museu d’Història de Catalunya i el Memorial Democràtic.

Tutora del Màster en Gestió Cultural de la UB, professora del Màster de producció executiva audiovisual Blanquerna-PROA.

Amb productores i distribuïdores independents ha gestionat els llançaments de

Personal Shopper

Bone Tomahawk

The Handmaiden

Mi vie de Courgette

Formentera Lady

La Chana

Petitet

Alcaldesa

Clase valiente

Peret, yo soy la rumba.

Núria Costa

Núria Costa

nuria@trafalgar.cat

Llicenciada en Ciències de la comunicació (UAB). Postgrau en marketing polític – ICPS (UAB). Sòcia fundadora de l’agència de comunicació Workingatweekend (2005-2014).

Responsable de comunicació de l’ESCAC (Escola superior de cinema i audiovisuals de Catalunya), on s’ha encarregat de la comunicació dels curtmetratges i llargmetratges produïts por l’escola com: La filla d’algú,  Eva, Tres díes amb la familia, Blog…

Professora del màster de Film Business de l’ESCAC des de 2011.

Cap de premsa de Juan Antonio Bayona (Lo imposible, A monster calls, Penny Dreadful, Jurassic World: el reino caído)..

Ha dut a terme les campanyes de comunicació i premsa de pel·ícules com

La trinchera infinita

Handia

Anacleto, agente secreto

3 bodas de más

Loreak

Ahora o nunca

Incerta glòria

Pa negre 

Tariq Porter

tariq@trafalgar.cat

Tariq Porter (Barcelona, 1988) és llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i té un Màster en Cinema i TV a la Universitat Ramon Llull. Escriu sobre cinema a Serra d’Or i Dirigido Por i ha treballat com a programador del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), el Festival de Menorca i en diversos departaments d’altres festivals com D’A Film Festival Barcelona, FIDOCS (Xile) o Long Week of Short Films (Xina). 

Ha dirigit dos curtmetratges (“Fusta” (2016) i “Cendra” (2018; seleccionat al Festival de Gijón i al D’A Film Festival) i també ha escrit el guió del documental “Miquel Porter i Moix, La república de la llibertat i el bon humor”. Ha estat responsable de comunicació de l’Acadèmia del Cinema Català, i de la publicació monogràfica dels Premis Gaudí. 

Equip col·laboradors/es

Perquè cada projecte és únic, escollim els col·laboradors que més poden aportar en cada fase.

marta-cuesta-trafalgar

Marta Cuesta

Comunicació online

Tamara Sánchez

Disseny

Teo Pérez

Direcció creativa

Alex Montoya

Àlex Montoya

Redacció de continguts