Un año, una noche

Un año, una noche

Agència de premsa de la nova pel·lícula d’Isaki Lacuesta, per a la productora Mr. Fields and friends. Secció Oficial de la Berlinale 2022. Estrena en cinemes tardor 2022.

La productora Mr Fields and Friends, juntament amb La termita Films y Bambú producciones, en coproducció internacional amb Noodles production, i la distribució de BTeam, produeixen Un año, una noche, dirigida per Isaki Lacuesta i basada en el llibre Paz, amor y Death metal, de Ramón González, supervivent de l’atemptat terrorista a la sala de concerts Bataclan de París.

Per a explicar aquesta emotiva història d’amor i superació, les productores han optat per un repartiment internacional encapçalat per Nahuel Pérez Biscayart (El profesor de persa, 120 pulsaciones por minuto), Noémie Merlant (Retrato de una mujer en llamas, Curiosa), Quim Gutiérrez (Ventajas de viajar en tren, Primos) i Alba Guilera (Trauma), que interpreten a les dues parelles protagonistes. A través d’ells, coneixerem els qüestionaments ètics, relacions personals i traumes als que han de fer front, un any després del tràgic atemptat. Completen el repartiment del film l’actriu Natalia de Molina (Las niñas, Adiós) i el cantant C. Tangana, que debuta com a actor.